Friday, November 2, 2012

3D wall painting

Assalamualaikum... Salam di pagi Jumaat dari FnF... 



On the way back to Chiba from Nagoya... FnF singgah untuk solat dan dinner di sebuah hentian rehat lebuh raya... Tertarik dengan lukisan dinding 3D pada dinding2 restoren dan kombini kat hentian rehat ni...


Oh.. yang sebelah kiri tu bukan adek tauuu... yang tu lukisan... 


Ini baru betul 2 beradik... Ilmi Ridwan dan Ilmi Rayyan... with the polar bears...


Panda @ Tully's coffee...


Sementara menunggu FnF solat... abang tolong jaga adek sat...


Ada juga disediakan EV quick charging station for electric vehicles...


Hari semakin senja...


Restoren dan shopping complex di hentian rehat lebuh raya... ready untuk teruskan perjalanan...


FnF selamat sampai ke destinasi home sweet home almost 12 midnight... T.a.M.M.a.T...

12 comments:

  1. wow..hebatnya..amazing art..mmg nampak real 3D

    ReplyDelete
  2. cantiknya......nie kalau buat kat rumah mesti best kan...???

    ReplyDelete
  3. cantik sangt macam betul je kuar si polar bear,elephant ikan dan semua tu canggih sungguh lukisn zaman skrg ni ..

    ReplyDelete
  4. seronoknya...
    cantik 3D Picture tu..

    ReplyDelete
  5. Realnya lukisan 3D tu. Tercengang saya tengok.

    ReplyDelete
  6. cantik dan mnarik...bestnya tgk org jejalan di sana...

    ReplyDelete
  7. wahhhh! realnyaa lukisan tu haaa..terpegun kejab :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...